Az első "lépések"

2011.02.09. 17:40

Kezdjük azzal az egészet hogy tisztázzuk  magunkkal, mi nem filmsztárok, celebek,közszereplők,híres cimlaptöltelékek vagyunk!Egyszerű hétköznapi emberek ,akik ugyanúgy nem vetik meg az édességet,a finom ételeket ,és hát legyünk őszinték: a SÖR-t sem!

Ez természetes és semmi baj nincs vele!

Nem attól leszünk kiegyensúlyozottak és magabiztosak, ha annyira megszorongatjuk magunkat edzésen napról-napra,hogy alig tudunk másnap megmozdulni az izomláztól. Ez nagyon jó, mikor érzed másnap a munkád nyomát,de a túlzott terhelést nem fogja sem szeretni ,sem elfogadni a tested.Előbb-utóbb jelezni fog neked ,hogy ho-hó pajti! Ez már nekem is sok!Saját tapasztalatból mondhatom,hogy az sem valami kellemes.

Ha megtalálod az aranyközéputat ,akkor éred el magaddal szemben a kívánt hatást.Az persze bónusz ,ha a strandon ,vagy ehhez hasonló helyen,helyeken megkapod a pozitív visszajelzéseket.Ez azt jelenti ,hogy TÉNYLEG FEJLŐDTÉL!(Ez nagyon sokszor erőt is tud adni a folytatáshoz,mert midnenki tudja ,aki valamennyit már járt huzamosabb ideig edzőterembe,hogy bizony vanank HOLTPONTOK!)

Jobb, ha minél hamarabb elfogadod: a médiában reklámozott "híres" KOCKA HAS és a SZÁLKÁS ,DAGADŐ IZMOK normál körülmények között, huzamosan fenntartható módon NEM LÉTEZNEK. Ez van...

 

 

 

 

 

 

 

A következő bejegyzésekben talalható lesz majd a "kellemes" edzéstervtől kedzve a kicsit keményebb edzésekig minden ,ami ajánlott.Ezenkívül még nagy hangsúlyt fog kapni a "normális" ÉTREND is,mely ELENGEDHETETLEN a cél eléréséhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://izmoskockahas.blog.hu/api/trackback/id/tr922649631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dispassion 2011.02.10. 22:03:36

Szerintem a legnagyobb probléma és tévhit a kockahassal kapcsolatban, hogy az emberek azt hiszik, eredményt érhetnek el e téren, hogyha nagy ismétlésszámban kis terheléssel csinálják a gyakorlatokat, ellenben az edzőm szerint is csak akkor lehet elérni a kívánt hatást (a bodys képeken látható kockahast), ha nagy terheléssel csináljuk ezeket a gyakorlatokat, ezért a hasprés, illetve felülés mellett speciális gyakorlatokat is végezni kell, vagy az említett két edzéstípust nem elkapkodva, elsietve, lassabban végezzük így hatásosabb eredményt tudunk elérni... Valamint környezetemben is látok olyan embereket, akik kemény harcok árán, de elérték a kidolgozott has szintjét és tartósan fent is tudják tartani... igaz, hetente többször lejárnak a konditerembe és nem sumákolják el az edzéstervet sem :)

barnabas123 2011.04.16. 14:40:48

Nagyon sokat segített az oldal. Amikor elkezdtem nagyon sokan leszóltak, de ezzel a kis segítséggel megtaláltam az "arany közép utat". kösz jo az oldal!
süti beállítások módosítása