Elhízás-zsírégetés

2011.02.10. 09:49


Az elmúlt évek felmérései szerint az elhízás, a túlsúly mint egy fajta "népbetegség" egyre elterjedtebbé vált. Angliában már minden 3. gyerek túlsúlyosnak számít, Amerikában pedig még ennél is rosszabbak az arányok! Hazánkban még nem ilyen súlyos a helyzet, de ha körülnézünk láthatjuk, hogy a fogyás, a zsírégetés itthon sem csupán egy elszigetelt réteget érintő kérdés, hanem sajnos sokakat - jogosan - foglalkoztató problémakör.

Zsírégetés - Zsírégető diéta

Nem hiszem, hogy létezik olyan fogyókúra vagy diéta, amely kiváltaná minden érintett fél elégedettségét, mi több, melynek segítségével mindenki egyaránt le tudna fogyni! Van, aki erre, van, aki arra a "tuti" módszerre esküszik. Éppen ezért nem könnyű 'Zsírégetés - Zsírégető diéta' címszó alatt egy mindenki által elfogadott módszert javasolni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem tudunk hasznos tanácsokat adni az "egyéni legjobb zsírégető diéta" megtalálásához!

 

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a fogyókúrák mindenkire ugyanolyan hatással vannak. Mindannyian mások vagyunk, s a testi tényezőkön kívül sokkal fontosabb a személyiségünk kihatása, még a fogyás, zsírégetés területén is!

Éppen ezért nem szabad elfelejtenünk, hogy a fogyás, a zsírégetés is csak akkor működik, ha összhangban van saját személyiségünkkel! Nekünk kell eldöntenünk, számunkra melyik módszer, vagy inkább a számos módszerben található mely adatok igazak, melyek nem, s nekünk mit érdemes mindebből alkalmaznunk.

 

A zsírégetés mellékhatása

A fogyás, a zsírégetés beindítása mozgásba hozza a zsírszövetekben lerakódott méreganyagokat, melyek így ismét bekerülnek a véráramlatba. A méregtelenítés folyamatának köszönhető, hogy a zsírégetés olykor negatív mellékhatásokkal, érzetekkel jár (fáradság, szédülés, fejfájás, rossz közérzet...).

Ettől nem kell megijedni! Ha az ember a józan ész alapján, egészséges diétával, valamint vitaminok szedésével együtt közelíti meg a fogyást, illetve a zsírégetést, gyorsan keresztülmegy ezen a negatív szakaszon, s hamarosan megtapasztalja szervezete energia szintjének újjáéledését!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://izmoskockahas.blog.hu/api/trackback/id/tr392651070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dudu12 2011.04.16. 14:41:30

Véleményem szerint a fogyáshoz a zsírégető diéta mellett elengedhetetlen a rendszeres testmozgás is.
Fontos,hogy szervezetünket méregtelenítsük ,mert így a nem kívánatos anyagok el tudnak távozni belőle.
A méregtelenítés során a szervezetben méreganyagok szabadulnak fel,melyek olyan kellemetlen tüneteket produkálnak,mint a fejfájás,szédülés,hányinger stb., de ezek rövid időn belül elmúlnak!
süti beállítások módosítása