Először is tisztázd magadban,hogy mit szeretnél elérni!

Csak a barátnődnek,barátodnak akarsz tetszeni,vagy esetleg csak zavar hogy nem tudtál ellenállni a sok-sok ínycsiklandó falatnak a karácsonyi menüsoron,és most vissza akarod állítani a megszokott rendet testeden.

 

Személy szerint én hagyom ,hogy ilyenkor az élvezetek legyenek az elsők,ha ugyanis évközben lelkiismeretesen csinálod a megszokott gyakorlataidat ,akkor nem dől össze a világ ,ha egy-két hét kimaradt az edzésből.

Miután magadban tisztáztad ,hogy mikor kezded el a rendrakást,tűzz ki egy időpontot, amikortól elkezdesz edzeni!Nagyon fontos ,hogy ne mismásold el és ne lógd el ezt a dátumot,mert ezek után csak tolni fogod magad előtt a kezdést!Plusz ,csak magadat csapod be és ámítod.Próbálj egy heti rendszert kialakítani ,és ha időbeosztásod engedi,  próbáld azonos időben, a kijelölt napokon végezni az edzéseket!Ez azért is nagyon hasznos,mert szép lassan ráállsz fejben is az állandóságra ,és figyelmeztetni fog a szervezeted ,hogy: -figyelj haver ,ugye tudod,hogy dolgod van ma?!

 

A bevezetés után remélem kedvet kaptál hozzá,hogy újult erővel nekiveselkedj és tégy valamit magadért:)

 

Szívesen várom a  hozzászólásaitokat,hogy ezzel is segítsük egymást.

 

Üdv:Ádám

 

A bejegyzés trackback címe:

https://izmoskockahas.blog.hu/api/trackback/id/tr72554975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása